A legújabb segítségem

Nem tudom, hogy ki hogy reagál azokra a ítélkezésekre, melyek szerint a nők nem tudnak vezetni, én általában csak mosolyogni szoktam rajta, mert bár általánosítást nem szeretek én sem hallani, de ami tény az tény, szerintem a férfiak általában – persze tisztelet a kivételnek – jobban vezetnek nálunk, és ezzel nincs is semmi gond, mert azt gondolom, hogy alapjában véve a vezetés egy férfias dolog. Én egyáltalán nem szégyenlem magam amiatt, mert mondjuk sokkal óvatosabban vezetek, valahogy ez belénk nőkbe belénk van kódolva azt gondolom. Nekem mondjuk a legtöbbször az okozza a legnagyobb problémát, hogy bizony én még gyalog is el tudok tévedni bárhol, akár a saját szülővárosomban is, nem még hogy autóval, ezért ha csak lehet ezt a tevékenységet átengedem a férjemnek.

Pontosabban csak átengedtem, hiszen most már van két gyerekünk és bizony eljött az a pillanat, hogy ahhoz, hogy mindketten el tudjunk menni dolgozni, reggel a gyerekek eljussanak óvodába és iskolába azt kell mondjam, hogy két autóra van szükségünk. Általában a férjem viszi őket reggel, én pedig megyek értük délután. Persze ez is azért lett így kialakítva, mert reggel még sokszor van hiszti, hogy nem akarnak ott maradni az iskolában, óvodában, és a férjem erélyesebben ott tudja őket hagyni mint én.

Most pedig, hogy ne kelljen azon izgulnom, hogy hányszor tévedek el valahova menet, a férjemtől kaptam egy ajándékot, ez pedig nem más, mint egy autós telefontartó. Azt kell mondjam, hogy így már sokkal ügyesebbnek érzem magam, és szinte már élvezni is tudom a vezetést, hiszen nem kell görcsöljek azon, hogy merre kell mennem vagy rossz irányba tartok-e, a telefonom így már tökéletes segítséget tud adni számomra. Ez a kis baseus telefon tartó pedig nem csak praktikus hanem nagyon jól kezelhető is, ezért minden nő társamnak csak ajánlani tudom.