Felbecsülhetetlen segítség, jó áron

Manapság már az ember az internet és a barátok, ismerősök segítségével könnyen rá tud bármilyen probléma megoldására találni, hiszen a google egy másodperc alatt megmutatja bármilyen nemű kérdésünkre vagy problémánkra a megoldást, és egy-egy ajánlás is maximálisan a tökéletes megoldás felé tereli az embert, egyetlen tényező a kérdőjeles ilyenkor már csak, az ár. Hiszen valljuk meg őszintén, kevés olyan ember él ma az országban, akinek ne számítanak, hogy ugyanazt a minőséget milyen idő alatt és milyen áron tudja vállalni egy-egy szakember vagy szakértő csapat.

Éppen ezért is született meg bennem az a döntés, hogy én bizony vezetek egy listát, ha más miatt nem is, magának a családnak, hogy ki, mikor, milyen feladatot milyen minőségben végzett el számunkra, és bizony mennyire esett az a családi kassza nehezére. Ez nem is volt tőlem egy rossz ötlet, ugyanis most már teljesen jól használható és jólműködő listánk van rengeteg feladatra, amik időközönként azért elő-elő fordulnak a család életében, és már nagyon sokan hozzám fordulnak segítségért, hogy ha bármilyen szakemberre vagy segítségre van szükségük.

Egyetlen egy dologgal kapcsolatban nem igazán voltam jártas, és megmondom őszintén, hogy információm sem nagyon volt, hiszen a család mindig is nagyon vigyázott a telefonjaira, és még csak a gyerekek sem voltak azok a fajták, akik rengetegszer törték vagy zúzták volna a készülékeinket, ezért én még sosem kényszerültem telefon szervíz segítségére. Most azonban összetört a telefonom, ráadásul nem is kicsit, hanem mondhatni igen csak nagyon, és sajnos már nem a javítás, hanem csak az adatmentés telefonról szolgáltatás mentette meg az életemet, hiszen rengeteg pótolhatatlan információ és adat volt a telefonomon, amire szükségem van nem csak a mindennapokban hanem bizony a munkámban is. Hála a jó égnek egy nagyon jó barátom ajánlotta az adroidszerviz csapatát, mert ő már járt náluk többször is, és biztos volt benne, hogy ha valaki, akkor ők meg tudják oldani ezt a feladatot horror árak nélkül, hiszen van a piacon olyan cég aki segítséget nyújtott volna, de több új telefon árát kellett volna befizetnem a számlájukra.

Azt kell mondjam, hogy az androidszerviz.hu csapata tökéletesen megoldotta számomra ezt a feladatot. Az összes adatot visszakaptam, ráadásul mind jól látható, olvasható, használható, és még az ár tekintetében is iszonyatosan baráti ajánlatot kaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom a munkájukat, hogy ha bármikor hasonló szorult helyzetbe kerülne mint én.