Legújabb csoda szerzeményem

A nőknél vannak olyan dolgok, amikből egészen egyszerűen sosem elég. Én nem ékszereket vagy cipőket gyűjtök, sőt a fodrász vagy a műkörmös sem sűrűn lát, hiszen imádok sportolni, és például a nagy körmök nem igazán férnek össze a rendszeres sporttal, de a smink is ritkán, alkalmanként éri az arcomat, helyette viszont imádatom az apple watch szíjak iránt töretlen. Olyannyira, hogy már a három éves gyerekem is jól tudja, hogy ha anyát meg akarja lepni, akkor valamilyen különleges színű, anyagú vagy formájú apple watch szíj az, aminek a legjobban örül, és bizony már az apja segítségével meg is rendeli nekem azt, amelyiket ő jónak találja. Eltántoríthatatlan, még akkor is, hogy ha az apja elmondja neki, hogy az a szín nem biztos hogy tetszeni fog nekem, ő azt mondja, hogy az lehet hogy először nem fog tetszeni, de aztán meg fogom szeretni, mert jól áll nekem.

Persze ehhez azért az is hozzátartozik, hogy rátaláltam egy tökéletes oldalra, ami kifejezetten jó partner ehhez a mániámhoz, hiszen nagyon-nagyon jó minőségű apple szíjakat lehet itt megtalálni, könnyű megrendelési lehetőséggel, házhoz szállítással, és igen jó áron, így azért nem meríti ki teljesen a családi kasszát a drágábbnál drágább szíjak beszerzése, amelyek egyébként semmiben sem különböznek ezektől, sőt, én imádom, hogy ezek a szíjak nem csak különlegesek, vagyis nem igazán fog sok szembe jönni velem az utcán, de tartósak is.

Persze van amit a szettjeim kiegészítőjeként, van amit sport közben hordok, és soha még egyiknek sem volt semmi baja, a szilikon iszonyat kényelmes futás és sport közben is, az elegánsabb szíjak pedig tökéletes társaim egy-egy szép szettemhez, akár színházba vagy tárgyalásra is. Így aztán tényleg mindig velem lehet a leghűségesebb kis társam, hol sport kiegészítőként, hol pedig mint valami ékszer egy szép óraként. Éppen ezért imádom is. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az oldalt, akinek ilyen órája van, és szeretne különleges szíjakat beszerezni hozzá.