Szakmai profizmus

Nem tudom, hogy minden nő ennyire érzékeny-e a légkondira, vagy csak engem áldott meg a természet azzal a képességgel, hogy szinte azonnal megfájdul tőle a fejem és bizony nagyon könnyen meg is tudok tőle fázni, de igazság szerint engem végig kísért ez a probléma már az első munkahelymtől fogva. Én mindig azért kellett hogy harcoljak az irodában, hogy olyan helyen ülhessek, ahol a lehető legkevésbé ér a légkondícionáló hatása, mert szinte azonnal éreztem, hogy a koncentrációm a nullára csökken, és körülbelül harminc perc nem telt bele, már fájt is tőle a fejem. Számtalanszor voltam a harminc fokos hőségben megfázással orvosnál, aki csak annyit tudott mondani a problémámra, hogy kapcsoltassam ki a légkondit. Igen ám, de egy multi vállalatnál a központi lékgondit kikapcsoltatni nem igazán járható út. Nekem viszont sokszor már a pulcsi sem segített sajnos.

Éppen ezért, amikor a férjem az új házunk légkondícionáló rendszeréről kezdett nekem beszélni egyből lázadni kezdtem, és abban egyeztünk meg, hogy csak akkor építünk ki klíma rendszert a lakásba, hogy ha találunk olyan csapatot, akik profi szinten és maximális élvezettel ki tudja építeni nekünk, hogy nekem se legyen belőle egészségügyi problémám és élvezni tudjam a nyáron is hűsebb levegőt.

Nem kellett csalódnunk, hiszen a djgepeszet csapatát bíztuk meg a feladattal és hihetetlen jó rendszert építettek ki számunkra. Azt kell mondjam, hogy most már értem, hogy miért mondták nekem olyan sokan, hogy ha egy rendszer jól van megtervezve és kialakítva, akkor nem zavar otthon senkit sem a légkondi, még akár a pár hónapos babát sem, mert biztosítja a kellemes hőmérsékletet, de direktben nem zavar senkit sem a levegő cserélődése. Igazuk volt. Maximálisan elégedett vagyok ezzel a kis csapattal, és mindenkinek csak ajánlani tudom őket, akik eddig azért nem akartak ilyen rendszert, mert csak rosszul tervezett és ipari légkondikkal találkoztak, amiket nem hogy élvezni nem tudtak, de csak problémát okoztak számukra. Biztos vagyok benne, hogy a djgepeszet csapata által tervezett légkondi rendszer maximális örömöt és élvezetet fog biztosítani számukra.